(+31) 074 – 267 36 31 info@descholtenhof.nl
ons1

Richard

Manager Zorg

Zorg vertaalt zich in respect voor elkaar

LINKEDIN

Esther

Gedragsdeskundige & kwaliteitsfunctionaris

Met verzamelde kennis en expertise slagen wij erin nieuwe kansen te creëren

LINKEDIN

Vincent

Bestuurder

Wij halen kracht uit een sterk netwerk en een team gemotiveerde en verantwoordelijke mensen

LINKEDIN

Binnen een kleinschalige, transparante organisatie streven wij een warme en zorgrijke omgeving na, zowel in de directe zorgverlening als ook binnen de werksfeer. Lage drempels, betrokken personeel en kennisoverdracht vormen het fundament voor onze activiteiten.

In een landelijke, prikkelarme maar kansrijke omgeving streven wij naar het vergroten van eigenwaarde en creëren van mogelijkheden voor onze cliënten. De Scholtenhof biedt kwalitatieve, ontwikkelingsgerichte zorg op het gebied van wonen, werken en vrijetijdsbesteding.

Naast interne deskundigheid en ervaren geautoriseerde medewerkers werken wij samen met een breed netwerk van diverse deskundige instellingen. Ook consulteren wij op individueel niveau naar zorgbehoefte.

Een breed netwerk van deskundigheden en organisaties stelt ons in staat snelle en adequate expertise te bieden op de door ons geboden zorggebieden. De Scholtenhof heeft zich ten doel gesteld een veilig en warm thuis te bieden voor haar bewoners.  Daarbij wordt volop aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling om zo eigenwaarde en verzelfstandiging te vergroten. Wij bieden duidelijke structuur en creëren overzicht en veiligheid.